چاپ این نوشته

روان شما چه “غذایی” را می‌پسندد؟

مطالعات جدید دانشمندان نشان می‌دهد هر قسمت از “مغز” به غذایی خاص علاقمند است که ممکن است دیگر اعضای بدن مزه‌ی آن را دوست نداشته باشند.

1818289_854

به گزارش پایگاه خبری اطلاع رسانی سلامت نا به نقل از باشگاه خبرنگاران ؛ غذاهای قندی و موادی غذایی که “گلوکز طبیعی” دارند باعث می‌شوند مغز عملکرد مطلوبی داشته باشد و هوش و ذکاوت در بالاترین میزان خود قرار گیرد.

بررسی ها نشان می‌دهند غذاهای قندی “استرس” را کاهش داده و از “پیرشدن مغز” جلوگیری می‌کند و غذاهای صحیح و مناسب حاوی مواد شیمیایی طبیعی هستند که می‌تواند “توانایی‌های مغزی” را افزایش دهد.

گفتنی است، شواهد نشان می‌دهند که “رژیم غذایی قندی” باعث می‌شود افراد درموقعیت‌ها و تصمیم‌گیری‌های حساس بهتر عمل کند زیرا مواد قندی “غشاء بیرونی” سلول‌های مغزی را نیز تقویت می‌کند.

“ویتامین‌ها” و “املاح معدنی” نیز برروی عملکرد مغزی و خلق و خو تاثیر مثبت گذاشته و از “خستگی‌ها” و کسالت ذهنی جلوگیری می‌کند.

telegram

Go to TOP