چاپ این نوشته
???????????????????????????

پس از قورت دادن آدامس، چه اتفاقی می افتد؟

آیا تا به حال برایتان پیش آمده که آدامس خود را قورت دهید؟ اولین حسی که اغلب افراد در آن شرایط تجربه می‌کنند، نگرانی از بابت ماندگاری آن در بدن شان است! حال با ما همراه باشید تا به بررسی این موضوع بپردازیم.

به گزارش سرویس اخبار صدای سلامت، آیا تا به حال برایتان پیش آمده که آدامس خود را قورت دهید؟ اولین حسی که اغلب افراد در آن شرایط تجربه می‌کنند، نگرانی از بابت ماندگاری آن در بدن شان است! حال با ما همراه باشید تا به بررسی این موضوع بپردازیم.

بخش اعظم آدامس متشکل از نوعی لاستیک به نام بوتیل بوده که در ساخت توپ بسکتبال نیز مورد استفاده قرار می گیرد. در قدیم صمغ به‌دست‌آمده از قطران پوست درختِ غان را می‌جویده‌اند. پارافین هم یک پایه‌ی آدامس رایج دیگر بوده‌ است، گرچه نمی‌توان آن را تا زمانی که در دهان گرم و مرطوب شود، جوید.

مواد تشکیل دهنده ی آدامس ها عبارتند از:

۱) پایه‌ آدامس

۲) شیرین‌کننده‌های قوی

۳) نرم‌کننده‌ها

۴) شیره‌ی ذرت

۵) طعم‌دهنده‌ها

۶) اجزای فعال

۷) رنگ‌های خوراکی

همانطور که اشاره شد بر خلاف آدامس های مصنوعی، انواع تجاری این محصولات از پلیمر صنعتی تهیه می‌گردند. با این حال مطالعات اخیر دانشمندان، نشان از تخریب عمده ی این ماده توسط اسید هیدروکلریک معده دارد. مواد هضم شده توسط معده نیز توسط روده ها از بدن خارج می‌گردند.

با این حال هضم کامل بوتیل توسط اسید معده امکان پذیر نبوده اما این به‌معنای به دام افتادن این ماده در بدن نیست و معده به‌راحتی توانایی عبور آن از خود را دارد. همچنین بلعیدن آدامس‌ها معمولاً موجب ایجاد چسبندگی در لوله گوارش نمی‌گردد. اما در صورت وجود درد در سیستم گوارشی، مراجعه به پزشک متخصص الزامی می‌باشد.

هشدار

telegram

Go to TOP